lørdag den 19. november 2011

NU generationen

Får en ubændig tro på livet hver gang jeg smugkikker/lytter ind på børneværelserne... Det fremtidssamfund gider jeg godt leve i !

68'er, Nå og Ego generationen får baghjul og fremtidens børn byder på bæredygtige løsninger og samtale, tankefrihed og vilje til mennesket med alle dets forskelligheder.

Kære forældregeneration: Ja - noget har vi gjort rigtigt - trods alt hvad vi hører i medier mv om de "stakkels" børn af i dag og deres manglende selvstændighed, kunnen mv. Mellem linierne er der hos denne tids børn de bedste bud på et helet samfund og en helet menneskesyn jeg længe har hørt.

Ingen har lever forgæves når man har lagt øre til ytringer i børnehøjde som er fredsmæglere værdige, som er teologer overlegne, som er politisk fremsynede og som selv Etiks råd ville have ønsket de havde fundet på for længst.
Hvad kan man andet end håbe på at alle voksne husker at læne sig ydmygt ned og lytte til al en børnevisdom der dagligt kravler rundt mellem lego, ludo, little petshop og barbie.

Kære nu-generation: Tak for jer og jeres stålsatte kløgt og tro på det vi andre stadig forsøger at fatte, forhandle eller forlade!

Med kærlig særlig hilsen og tak for fremtiden!